vrijdag 24 juni 2011

DT call bij karen's doodles

Bij de Karen's Doodles nederlandse uitdagingen blog zijn ze op zoek naar 3 nieuwe design team leden. Om mee te kunnen doen moet je een mailtje sturen naar de teamleidster, waarna je een geweldig leuke digi toegestuurd krijgt. Hier moet je dan een kaart/project mee maken. De digi is vanaf 1 juli in de shop van Karen's Doodles verkrijgbaar.
Ik vind de digi's van KD super leuk en doe ook vaak mee aan de challenges. Het lijkt mij ontzettend leuk om voor deze geweldige blog te mogen ontwerpen. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb het mailtje verstuurd.
Mijn eindresultaat is een vrolijk, schattig rond doosje geworden. Het doosje is helemaal uit cardstock gemaakt en vervolgens met maja design - fika papier afgewerkt.
De digi is ingekleurd met derwent; voor de huid C170/C180, voor de jurk C450/C480, voor het ijsje C510/C530/C570, voor de hoed C480/C530/C570/C640, en voor het haar C530.Liefs Geertje

7 opmerkingen:

Irene zei

Geertje, wat een prachtig doosje en zo gaaf met die eyelets en dat koord (net een korsetje van vroeger!!). Succes, ik zal voor je duimen!!

Irene

Riet zei

Wowwww Geertje,wat prachtig heb je dit gemaakt.

Liefs Riet.

Renata van Miltenburg zei

Wat een schattig doosje, erg leuk hoe je de bekleding verwerkt hebt zo met dat gevlochten koordje. De bloemen en vlinder zijn ook prachtig.

Liefs, Karen's Doodles NL!

Renata

Annemarie zei

Super mooi geworden Geertje, al vind ik de kleuren in het echt nog veel mooier!!! Succes met de dt-call.

anja zei

heel erg mooi gedaan,veel succes met deze DT Call
lieve gr anja KDDT-NL

Elise zei

Erg mooi doosje. Ik ben gelijk volger geworden...je maakt erg leuke dingen.
Groetjes en succes met de DT call.
Groetjes Elise

Bernadet zei

oooow wat gaaf Geertje!!
Echt enig hoe je dat koordje verwerkt hebt.
Veel succes met de DT-CALL!!