vrijdag 12 augustus 2011

All things grow with love

Na het overlijden van mijn opa 2 weken geleden, kon ik de inspiratie voor het kaarten maken even niet vinden. Mijn Pake was al een poosje ziek, maar het overlijden kwam toch nog heel plotseling. Dit is erg verdrietig, ondanks het rationele besef dat het voor hem beter is.

Afgelopen dinsdag is een vriendin bij mij komen eten en knutselen. Sindsdien komt de inspiratie langzaam weer terug.
Ik heb gister mijn kaartje afgemaakt en er is nu nog eentje in de maak voor de forever friends dt call. Deze zal ik jullie vanavond laten zien.

Liefs Geertje

6 opmerkingen:

Elise zei

Hij is prachtig geworden Geertje! Ik wil best geloven dat de inspiratie even weg was...
Groetjes Elise

Frosien zei

Ik kan het goed geloven hoor dat de inspiratie wat weg is, momenteel zit ik ook in moeilijke familieomstandigheden. De dokter kwam gisteren ook bij ons om te vertellen dat het niet lang meer zou duren met mijn schoonmoeder. Zij woont bij ons in en dan hopen we haar nog te verzorgen met alle liefde en trouw van ons hart, en ondanks dat, de zin en tijd in kaarten maken is wat weg. Je kaart is erg mooi geworden hoor! Groetjes Frosien

Irene zei

Had op het blog van je moeder al gelzen dat haar vader en jouw Opa was overleden. Jij ook gecondoleerd Geertje, dit moet je toch maar weer een plaatsje zien te geven en dat is niet eenvoudig. Bij je moeder had ik ook geschreven dat het voor jullie moeilijk is om afscheid te moeten nemen, maar je Opa was erg ziek en is nu weer bij Oma dus dat geeft toch wel wat troost denk ik. Jullie hebben hem nog heel lang mogen hebben......die herinnering neemt niemand je ooit af!
Scrapzin komt wel weer en het eerste beginnetje is al heel lief!

Knuffel en sterkte, Irene

Angela zei

Hey Geertje,

Ook ik had inmiddels al vernomen dat je opa onlangs is overleden en wil je dan ook bij deze condoleren met het verlies.
Ik heb vorig jaar Juli ook mijn opa (88) verloren en het gemis is er nog steeds. Oma blijf alleen achter en het doet iedere keer ontzettend zeer om dat mensje alleen in haar stoeltje aan te moeten treffen en ook weer alleen achter te moeten laten.

Ondanks je verdriet heb je wel een schitterende kaart gemaakt. Ik hoop dat je snel weer zin krijgt in freubelen maar geef het de tijd.

Liefs, Angela

Sanne zei

Gecondoleerd met het verlies van je opa! Logisch dat je dan even bezig bent met andere dingen dan knutselen. Je kaart is een schatje!

Liefs Sanne

Sieta zei

Hoi Geertje, gecondoleerd met het overlijden van je opa. We willen onze geliefden niet missen, maar eens komt de tijd dat het toch zal moeten. Denk terug aan al het moois en denk daar met liefde aan terug.
Je kaart is weer prachtig geworden.
Sterkte met dit verlies.

Lieve groetjes Sieta