woensdag 20 juni 2012

Uitdaging EKEF en ek kaartje

Wegens computerproblemen ben ik even 11/2 week uit de lucht geweest. Jeetje zeg, wat ben je dan onthand. Gelukkig kon alles gerepareerd worden en ben ik geen bestanden kwijt.
Gister is de nieuwe uitdaging weer van start gegaan bij EKEF. Dieren die mensendingen doen met een leuke prijs van Karen's doodles, die natuurlijk veel prachtige dierendigi's heeft. Team roze heeft weer prachtige voorbeelden gemaakt, dus inspiratie genoeg zou ik zeggen.


Mijn uitdaging van vorige week bij EKEF heb ik dus ook niet kunnen laten zien door computerproblemen. Na de desillusie van het nederlands elftal heb ik even getwijfeld om hem nog te laten zien..... Maar over 2 jaar zullen we er wel weer zijn, denken jullie ook niet?
Het papier is van Scenic route, een hele oude lijn die ik nog had liggen. De vlaggetjes zijn een stans van magnolia, welke ik van mijn moeder heb geleend. Het afdrukje is van Karen's Doodles een hele stoere jongen welke ik met derwent heb ingekleurd. Het was namelijk de bedoeling om ook met de uitdaging van alles met en over derwent mee te doen...
Groetjes Geertje

2 opmerkingen:

Cathy zei

Leuk kaartje!!!

trijntje zei

Wat een leuke jongenskaart is dit geworden. Groeten Trijntje