donderdag 9 maart 2017

Congratulations....

Hallo Allemaal,

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien welke ik voor Joy!Crafts gemaakt heb met het mooie papier stansblok Lavendel (6011/0383) en de A4 papierset lavendel (6011/0501). Deze beide artikelen kun je geweldig mooi combineren, zo heb je nog meer designpapier wat past bij de mooie plaatjes en tekstlabels uit het papier stansblok.


Als eyecatcher op deze kaart heb ik het hart met bloemen/vlinder stans gebruikt. Deze is zo sierlijk en het mooie aan deze stans is dat je de vleugeltjes van de vlinders en de blaadjes van de bloemetjes omhoog kunt vouwen. Om een beetje in de vlinder sfeer te blijven heb ik de vlinder randstans rechts van de kaart gebruikt. Deze heb ik 2x gestanst, een keer uit cardstock en een keer uit designpapier. Als je deze 2 een beetje verschoven van elkaar opplakt, krijg je een schaduweffect.


De binnenkant van de kaart heb ik afgemaakt met een tag uit het stansblok en stansjes. Natuurlijk mogen op deze lavendelkaart bloemen niet ontbreken. Deze heb ik gemaakt met de mooie bloemen stans/clearstempelset 6002/0009.

Leuk dat jullie weer een kijkje kwamen nemen en tot de volgende keer

Liefs Geertje

2 opmerkingen:

scrapfertier zei

Woww heel mooi Geertje.
Leafs Tietje.

Joke ten Voorde zei

Dat is super mooi Geertje. Ik heb zelf dit blokje ook en werk er ook graag mee. Het is iedere keer weer net iets anders. Ik vind je hart ook echt een super onderdeel hier op.
Groetjes Joke