zondag 21 juli 2019

Bloghop augustus collectie

Hallo Allemaal,

Vandaag is het weer tijd voor de bloghop met de nieuwe augustus collectie van Joy!Crafts. We zijn als design team aan de slag gegaan met deze mooie artikelen om jullie te inspireren.


Ik ben ook aan de slag gegaan met deze leuke artikelen en heb een vrolijke hondenkaart gemaakt met de display round van dendennis als basis van de kaart.


Hierop heb ik een groot deel van de collectie verwerkt...zoals het lieve best Friends hondje 6002/1326 gecombineerd met de goedzak Buster en het hondenhok.


In het nieuwe photo frame heb ik met behulp van de honden mask stencils de tekst woof getekend met een paar botjes en hondenpootjes.
Wat is het photo frame toch veelzijdig...je kunt hem om een plaatje of foto gebruiken, maar zo is het ook een hele leuke tekstlabel.


Achter het hok zit de gave geometric corner..een nieuwe sketch art 6002/1311. En tot slot heb ik met de back to school stenciltjes de kaart nog verder afgemaakt....zoals de leuke paperclips en het potloodje.

Ook heb ik voor jullie een overzichtje van hoe ik de leuke Mon Ami Buster heb opgebouwdBij een bloghop, hop je van blog naar blog en laat bij iedereen een reactie achter.Als je bij alle 9 de dames gekeken hebt, dan kom je weer terug bij het Joy!Crafts blog en laat je daar ook een reactie achter.
De dames die meedoen zijn:
Ann
Sybille

Onder degene die een reactie achter gelaten hebben bij alle dames, verloten we een leuke prijs. De winnaar maken we maandag 29 juli bekend.
Hoppen jullie gezellig mee?


Liefs Geertje

17 opmerkingen:

ionabunny zei

Awww that's so cute. Love the cute dogs. Hugz

Darline Maes zei

Prachtig geertje

Miet B zei

schitterende kaart. ik kreeg het materiaal van WOOF WOOF deze week binnen, met jouw uitwerking kan ik ook meteen aan de slag om mijn creatie en ideëen uit te werken. Bedankt hiervoor.

Aartje zei

Ha Geertje had je kaart al gemist in het bloghop rondje. En hij is geweldig! Wat een leukerd!
Groeten, Aartje

Diny zei

Wow....wat een schitterend kaartje!
Groetjes Diny

Chantal zei

Erg leuke kaart, die hondjes zijn echt schattig.
Groetjes, Chantal S

Crealientje zei

Prachtig!
Die hondjes zijn zo grappig.
Er zitten veel leuke details op de kaart:wolkjes, paperclips, fijne malletje achter hondenhok enz, enz.
Heel leuk gedaan!
Lieve groetjes Crealientje.

Miriam's creablog zei

wat een mooie, met die totaal verschillende hondjes, ook super gaaf zo. Tof dat ik bij je de make en take heb gedaan. lieve gr. Miriam

Denise Bryant zei

Adorable pups and doghouse!

Eri Kumeling zei

Prachtige kaart met al die leuke details! Leuk hoe je laat zien hoe de hond in elkaar zit!
Groetjes, Eri

Lieve zei

Schitterend kaartje! Hondjes zjn zo lief en grappig. De paperclips zijn een leuke detail, kortom een kaartje om trots op te zijn. Groetjes, Lieve

Gina zei

Prachtig ! Helemaal mijn ding die reeks met honden en poesjes ! Zo schattig ! Heel leuk kaartje geworden Geertje ! Groetjes, Gina

Laura derks zei

Super leuk gedaan!

Wendy Dierckx zei

Waauw, echt tof en mooi!

Melany zei

Wat een gave kaart! Leuk de 2 hondjes zO te combineren

Lucky L. zei

Wat een schattige kaart! Alles is zo geweldig mooi gecombineerd!Echt een prachtige creatie! Ben helemaal weg van deze leuke honden lijn!
Groetjes Ingrid

lenalisa zei

Hallo Geertje,
auch deine Karte sieht klasse aus. Toll, dass ihr alle zusammen einen Bloghop macht, und eure schönen Werke zeigt.
LG Monika